Naisettevõtjad kogusid julgust oma äri luua

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitajatele ja grupikaaslastele esitleb oma äriplaani Merle Samason, kes tahab Aravetel avada lasterõivaste poe ja lubab äriplaani teostumisel müüki võtta ka kahe õmblusteenuseid pakkuma hakkava grupikaaslase toodangu.
Koolitajatele ja grupikaaslastele esitleb oma äriplaani Merle Samason, kes tahab Aravetel avada lasterõivaste poe ja lubab äriplaani teostumisel müüki võtta ka kahe õmblusteenuseid pakkuma hakkava grupikaaslase toodangu. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Ainult naistele mõeldud koolitusprojekt aitab töötud naised ettevõtjateks. Peagi võib maakonda lisanduda mitu uut poodi ja käsitöö- või õmblustuba, aga ka näiteks mobiilne poniteenus.

Töötuid Järvamaa naisi koolitavad naised osaühingust Sinu Koolituspartner. «Naised vajavad pehmemat lähenemist, nad pole võib-olla nii enesekindlad ega taha end avada, kui grupis on palju mehi,» põhjendas koolitaja Triin Normann.
Erinevalt töötukassa 120tunnisest koolitusest kestab naiste ettevõtluskoolitus 200 tundi. «Juures on müügi- ja teenindusosa ning arvutiõpe: kuidas kodulehte teha ja muid praktilisi asju,» selgitas Normann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles