Türi valla külad asuvad võistlema

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Liis Treimann

Türi vallas algavad neljandad külade talimängud, võistlus algab veebruaris suusatamise ning ree- ja kelgusõitudega.

Türi spordiklubide liidu juht Mati Sadam sõnas, et tänavu toimuvad koostöös aktiivsete külaelanikega neljandad Türi valla külade talimängud.  Võistluste esimene ala- suusatamine, ree- ja kelgusõit toimub pühapäeval, 7. veebruaril kell 12 Rassi külas Kabelimäel.

«Võistlustest ootame osalema kõiki Türi valla külade elanikke ja nende sugulasi (vanemad, vanavanemad, lapsed, õed, vennad),» selgitas Sadam. «Võistlusklassidele on erineva pikkusega distantsid, mida läbitakse klassikalises tehnikas. Iga ala kolme parimat autasustatakse medaliga ja igal alal parim küla saab väikese karika,» lisas ta.

Võistluste parema korralduse huvides on vajalik külade eelregistreerimine hiljemalt 1. veebruariks telefonil 525 0582 või e-posti aadressil mati.sadam54@gmail.com

Talvemängude juhenditega saab tutvuda Türi Spordiklubide Liidu kodulehel http://tyriskl.weebly.com/uudised.html.

Veebruaris toimub veel lauamängude turniir Kabalas ning märtsis võisteldakse Veskisillal kaardimängus, mälumängus ja bowlingus.

Tänavustel valla külade talimängudel võisteldakse suusatamises, reesõidus, kelgutamises lastele, kabes, koroonas, lauatennises, nipsumängus, kaardimängus, mälumängus ja bowlingus.

Sportlikumaks külaks kuulutatakse kuue ala peale enim punkte kogunud küla, keda Türi vallavalitsus autasustab 300 euroga spordivarustuse soetamiseks. Üldvõitjale kuulub ka rändkarikas ja aukiri.

IV Türi valla talimängude lõpetamine toimub kolmanda etapi lõppedes Veskisillal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles