Lasteaialapsed peavad lumeta talimänge

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Maakonna lasteaedade kuueliikmelised võistkonnad kogunevad neljapäeval Väätsale selgitama sportlikemat lasteaeda talialadel, millest ükski lumepuudusel ära ei jää. 

Väätsa lasteaia Paikäpp liikumisõpetaja Tiiu Vellama sõnas, et kõik talimängude alad on kohandatud siseruumidesse. «Et ilmataat mängis meile vingerpussi ja rohke lume asemel saatis vihma, siis tuli õue plaanitud lumised tegevused teha ümber tubasteks. Puitpõrandast hoolimata saavad lapsed suusatada, kelgutada ja isegi lumememme teha,» selgitas ta.

Üle aasta peetavad Järvamaa lasteaedade talimängud algavad Väätsa tervisekompleksis 4. veebruaril kell 10. Mängudele on end kirja pannud 22 kuueliikmelist võistkonda üle maakonna.

Talimängudele kogunevad lasteaiad üle aasta. Sellel aastal on korraldaja teatepulk Väätsa lasteaia töötajate käes, kes on valinud teemaks lumememme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles