Teeviit hakkab Paides sõpruslinnade poole suunda näitama

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Paide LV

Paide linnavalitsus ja Järvamaa ettevõtjate selts kuulutasid välja ideekonkursi "Paide sõpruslinnade suunaviit", et saada kujunduslikult parim lahendus Paide üheksa sõpruslinna tähistamiseks linnaruumis.

Paide linnapea Siret Pihelgase sõnul tuli viidakonkursi idee ettevõtjatelt. "See, et algatus tuli ettevõtjatelt endilt, näitab nende head koostöövalmidust. Leian, et see on tänuväärne, ega taha märkimata jätta, et auhinnafond 500 eurot tuleb samuti seltsilt. Loodan, et konkursi tulemusel saame keskväljakule uue põneva asja, mida ka turistid näha tahavad," ütles Pihelgas.

Järvamaa ettevõtjate seltsi president Raimu Oja ütles, et suunaviida idee tekkis Paide sõpruslinnu külastades. "Olen käinud neist kolmes ja igal pool hakkas silma sõpruslinnade suunaviit. Paides seda veel pole. Westminsteris on koguni Paide-nimeline tänav," selgitas Oja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles