Madis Aesma jätab R2 hommikuprogrammi

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Viktor Burkivski

Raadio 2 hommikuprogrammi saatejuht Madis Aesma on otsustanud hommikuse varajase ärkamise seljataha jätta ning lahkuda saatest "Hommik!".

Madis Aesma on R2 hommikuprogrammi teinud juba kuus hooaega, lahkumise põhjuseks on uued väljakutsed. "Ma ei tahaks hakata ennast süüdi tundma, et ära lähen, sest seda saadet ei saa teha elu lõpuni ja samuti ka mitte kümme aastat. Keegi pole teinud seda nii kaua kui meie. Inimesed lihtsalt vahetavad töökohti ja nii juhtus ka minuga," ütles saatejuht.

Aesma ise ei pea lahkumist tähtsaks sündmuseks. "Ma ei näegi tegelikult ise põhjust, miks peaks sellest nii väga kuskil rääkima või kirjutama. Meie saatest pole varem keegi kirjutatud ja nüüd, kui lähen minema, on see järsku mingi teema. Ma pole väga solvunud, et meist eriti ei kirjutata, mulle see sobib. Samuti mul pole ka selle vastu midagi, kui kirjutatakse, aga minu jaoks see ei ole midagi tohutult olulist. Saade jääb alles, raadiojaam jääb alles, isegi Indrek jääb saatesse alles," kinnitas Aesma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles