Maakond näitab end 30 ruutmeetril

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa turismikaart 2016
Järvamaa turismikaart 2016 Foto: Järvamaa turismiinfokeskus

12.- 14. veebruaril toimub Eesti Näituste paviljonides turismimess TOUREST. Eesti siseturismi hallis on koos teiste maakondadega esindatud ka Järvamaa ettevõtted.

Järvamaa turismiinfokeskuse infokonsultant Piret Sihver andis teada, et Järvamaa väljapanek võtab Eesti hallis enda alla 30 ruutmeetriteks ja messihallis on Järvamaa Raplamaa, Saaremaa ja Tartumaa.

Sihveri ütlust mööda on Järvamaa messipind sel aastal uuenenud kujundusega. "Uus ja lõbus on eksponente iseloomustav taustapilt, mille joonistas karikaturist Indrek Tegelmann. ”Üks tee, mitu sõpra” on meie maakonna turismipakkuniste seeria, milles osalevad paarikaupa enamus Järvamaa eksponente. Sama lauset kasutatakse nii messi kujundustes kui ka trükistes," kirjeldas Sihver.

Järvamaalt osalevad turismimessil Ajakeskus Wittenstein Paidest, Eesti Piimandusmuuseum Imaverest, Eesti Ringhäälingumuuseum Türilt ja  Eesti Jalgrattamuuseum Väätsalt. A.H. Tammsaare muuseum Vargamäel ja Kassiaru puhkemaja esindavad Albu valda. Alpakakasvatustalu Wile farm, Türi muuseum ja infopunkt tutvustavad messil oma koduvalda ning külla kutsuvad kõik Järva-Jaani muuseumid ning oma ettevõtmistes ahvatleb osalema MTÜ Türi-Tamsalu matkatee. "Kokku reklaamib oma ettevõtet kolmel messipäeval 20 Järvamaa inimest. Järvamaa Turismiinfokeskus seisab hea kogu maakonna turismirahva eest," täpsustas Piret Sihver.

Järvamaa Turismiinfokeskus viib messile Järvamaa turismikaardi aastanumbriga 2016 ja Järva Maavalitsuse toel valminud maakonna sündmuste kalendri, milles pakutakse turistile suuremaid spordi- ja kultuuriüritusi 2016ndal aastal meie maakonnas.

Messil osalemist toetas Järvamaa omavalitsuste liit tuhande euroga, ülejäänud kulud kannavad ettevõtjad ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles