Türi naised riskisid saunamaratonil eluga

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Otepää saunamaratoni läbimiseks kulus Türi naistel neli tundi ning kõik sõidud hirmlibedatel ja kitsastel külavaheteedel olid kohati kui üks suur eluga riskimine.

Nädalavahetusel Otepääl peetud rahvusvahelisel saunamaratonil käinud  Türi naiste kaks neljaliikmelist võistkonda jõudsid osaleja Sirje Peeduli selgitusel lõpuni suuresti osavate autojuhtide toel.  «Sõitmine, ja veel kiiresti, nendel kitsastel ja hirmlibedatel teedel ühest saunast teise oli kohati ikka üsna hirmus. Mehed riskisid nii oma autode kui ka meie kõigi eluga, kuid nad on meil väga osavad ja tegelikult jäi ju kõik alati ka mõistuse piiresse,» lausus ta.

Sel saunamaratonil läbisid türilaste võistkonnad «Jääkuubikud» ja «Kuujääbikud» kõik saunad ning külma- ja kuumaveetünnid sõbralikult koos. Selleks kulus neil neli tundi ja saunast sauna tuli maha sõita 150 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles