Päästearmee pani Maximasse püsti inglipuu

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kolmapäevast korraldab Päästearmee 22 Maxima kaubanduskeskuses ja lähikaupluses heategevuskavandi «Inglipuu», kus on võimalik toetada puudust kannatavate perede lapsi jõulukingitustega. Järvamaal ootab abi 28 kolme- kuni neljateistaastast last.
Maxima Eesti avalike suhete juht Erkki Erilaid sõnas, et nii-öelda inglipuu on omalaadne jõulukuusk, millele on riputatud inglid. «Igale inglile on kirjutatud ühe lapse nimi ja andmed: vanus, pikkus, jalanumber. Need on Päästearmee kogutud laste andmed puudust kannatavatest peredest,» selgitas ta.
Maxima loodab heade inimeste kaastoel aidata 718 last.
Päästearmee kutsub koos Maximaga üles inimesi tooma nendele lastele jõulukinke. Kaupluste külastajad võivad võtta kuuselt ingleid ja teha seal kirjas olevale lapsele oma isikliku,  kas pühendusega või ilma, kingituse.
Erilaid selgitas, et kingitused ei pruugi olla midagi suurt, piisab lihtsast mänguasjast, kommikotist või piparkoogimajast.
Kingitused tuuakse inglipuu juurde kas Päästearmee esindajale või kaupluse infoletti ning Päästearmee toimetab pärast pühi kingitused lastele koju kätte.
Lapsi saavad toetada ka need, kellel head kingiideed kohe varnast võtta pole. Sel juhul võib lapsi toetada rahaga, kauplustesse on paigaldatud korjanduskarbid.
Kampaania kestab 26. detsembrini.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles