Presidendimatkaga liituvad ka Türi valla terviseharrastajad

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Laupäeval saab Aegviidus stardi tänavu 12. korda peetav presidendimatk, rada on võimalik läbida kas suusatades või kõndides.

Matkale on minemas ka Türi valla terviseharrastajad, kes sõidavad Aegviitu ühise bussiga. Kui veel eelmisel nädalal olid pooled kohad bussis vabad, siis esmaspäeval sõnas bussisõitu organiseerinud Aili Mäger, et kõik kohad on täidetud. «Sellel aastal tellisime väikse, 14kohalise bussi ning seal on nüüd kohad täis,» teatas ta.

Matk algab kell laupäeval 11.15 Aegviidus, osalejatel on võimalik valida, kas läbida kümne kilomeetri pikkune rada suusatades või seitsme kilomeetri pikkune rada kõndides, edastasid korraldajad. Matk toimub iga ilmaga, osalemine on tasuta. Kõigile matkal osalejatele pakutakse Nelijärve puhkekeskuses kuuma teed, lõpp-punktis Jänedal ootab matkajaid soe supp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles