Fännid hoiavad jalgpallilatti kõrgel

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hendrik Osula

Möödunud pühapäeva õhtul Tallinnas Kalevi spordihallis peetud jalgpallifännide turniiri võitsid Paide linnameeskonna poolehoidjad, vahetades ühtlasi eelmise aasta teise koha esimese vastu.

Aastalõputurniiri ajal portaali soccernet.ee korraldatud TrioBeti fänniturniiril tegi kaasa kümme võistkonda. Kui tänavu Eesti jalgpalli meistriliigast välja langenud Kohtla-Järve FC Lootus ja kolmandaks tulnud Narva JK Trans välja arvata, olid ülejäänud kaheksa klubi fännid esindatud. Lisaks tegi kaasa Pärnu JK Vaprus ja Eesti Jalgpallihaigla.

Linnameeskonna koosseisus mänginud Priit Jõesaar ütles, et möödunud aasta finaalis kaotus penaltitega 3:4 Sillamäe fännidele oli tarvis tasa teha. «Asjaolu, et võistkondade tase oli eelmise aastaga võrreldes suhteliselt sama, andis lootust, et võime tulla kõrgele kohale,» lausus ta. «Kokkuvõttes saime kuuest mängust kuus võitu, sealjuures lasime endale lüüa vaid ühe värava.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles