Vanemad õpivad oma eriliste laste enesehinnagut toetama

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktiivsus- ja tähelepanuhäire pole üdini halb. Kuigi lapse areng ongi mõnes asjas aeglasem, on ta enamasti füüsiliselt aktiivne ja altim rõõmu jagama.
Aktiivsus- ja tähelepanuhäire pole üdini halb. Kuigi lapse areng ongi mõnes asjas aeglasem, on ta enamasti füüsiliselt aktiivne ja altim rõõmu jagama. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Paides koguneb täna taas aktiivsus-ja tähelepanuhäiretega (ATH) laste vanemate tugirühm, kus sel korral on teemaks lapse enesehinnangu toetamine ja motivatsiooni tõstmine.

Tugirühma on oodatud kõik, kellel on kodus, koolis või lasteaias ATH laps või ATH tunnustega laps.

Rühmas pakutakse nõu ja tuge eelkõige kuulamise ja mõistmisega, räägitakse enda kogemustest ning leitakse koos lahendusi erinevatele muredele. ATH tugirühm on alati avatud uutele liikmetele ja grupis võib osaleda nii kaua kui selleks vajadust nähakse. See on koht, kus saab üksteisele nõu anda, aga ka võimalus saada tugirühma juhilt lisateadmisi ATH lapse ja tema abistamisega seonduva kohta. ATH tugirühma märksõnad on usaldus, sallivus, sõbralikkus, avatus, positiivsus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles