Sapp otsustab täna, kas jätkab abilinnapeana

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Sapp
Piret Sapp Foto: Andrus Eesmaa

Eilsel linnavolikogu Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni koosolekul arutati, et abilinnapea Piret Sapp otsustab tänase päeva jooksul ise, kas lahkub noortele alkoholi pakkumise tõttu ametist või mitte.

Eelmisel reedel toimunud Paide lumelinnaehitamisel kinkis Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv abilinnapea Piret Sapp võistlusel osalenutele alkoholisisaldusega glögi ning maiustusi.
Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Paide linnavolikogu esimees Ants Hiiemaa ütles, et eilsel koosolekul arutati, milliseks on olukord kujunenud ja selle põhjal peab Sapp täna ise otsustama, kas astub tagasi või mitte.
Hiiemaa leidis, et põhjust tagasi astumiseks on, sest alkoholi pakkumine lastele ei ole õige. «Ehkki ta küll ei teadnud, oli ta ürituse juht ja peab vastutama kogu ürituse korraldamise eest,» lausus Hiiemaa.
Laupäeval selgitas Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Piret Sapp Järva Teatajale, et glögi oli mõeldud täiskasvanutele ja maiustused noortele.
Sapp kinnitas, et soovitas pärast külmas rassimist noortel natuke glögi juua ega leidnud, et selles midagi taunimisväärset on.
Esmaspäevaks märkis Sapp, et ei käitunud reedel õigesti. Ta selgitas, et oli reedel tegutsemistuhinas ega mõelnud üldse, kas tegemist on alkoholivaba või nii-öelda kraadidega glögiga. Ka kahetseb Sapp kingitust üle andes naljatlemisi öeldud lauset «Ma ei usu, et kui noored glögi koos täiskasvanutega proovivad, sellest midagi juhtuks».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles