Edda Pauksoni 2011. aasta horoskoop

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edda Paukson
Edda Paukson Foto: Erakogu

Olemegi jõudnud uude, suurte muutuste aastasse. Ei ole meil enam oma ilusaid rahakupüüre, kui ehk mõni kodus imetlemiseks. Aeg läheb edasi ning paraku tuleb meil harjuda uue rahaga, mis kahtlemata vajab üsna pikka aega. Aasta keskel märkavad nii mõnedki pered ehmatusega, et raha on kulunud oodatust oluliselt rohkem.

Ehk suudame 2011. aastal olla hoolivamad ning hinnata iga õnnekillukest, mida meile pakutakse. Hoolime rohkem oma lähedastest, aktiviseerime oma seltskondlikku elu, naeratame tihedamini ning lubame ka endale midagi ilusat, et siis aasta lõpul kergemalt hingata ja tõdeda, et oleme siiski päris kenasti hakkama saanud.
See lühiprognoos annab ainult aasta taustpildi, mille moodustavad pikaajalise mõjuga aeglased planeedid. Põhjalikuma ülevaate saate Pauksoni «Astroloogilisest Abimehest 2011» lk 167 paiknevast kirjutisest «Aastaprognoos 2011 päikesemärkidele perioodide ja eluvaldkondade järgi». Nõuandeid mingi tegevuse või ettevõtmise õigeks ajastamiseks aga leiate selle raamatu kalendaarsest osast.

Soovin teile kõigile hubast jõuluõhtut ja kauneid jõulupühi! Uus aasta võtke vastu lõbusalt koos oma sõprade ja heade tuttavatega. Edukat uut aastat!

Edda

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles