Jäär

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaljukits
Kaljukits Foto: AFP / Scanpix

Selle aastaga algab teil pöördeline eluperiood. Olete liikuv, energiline, organiseerimisvõimeline, tormate kõige uue ja huvitava suunas. Kindlasti tehakse teile üllatuslikke pakkumisi mistahes eluvaldkonnast. Kindlasti soovite ka ise teistele meeldivaid üllatusi teha.

Võiksite ennast siiski enam-vähem „kokku pakkida“, et vältida olukordi, kus hakkate otsuseid vastu võtma kiirustades ja korralikult läbi mõtlemata. Eriti puudutab see töö- ja karjäärialaseid otsuseid (mõju on tugevam alates 12. märtsist). Tõsi – teile võib tulla väga ahvatlevaid uusi pakkumisi, kusjuures väga ootamatult, või leiate äkitselt ise, et peate kohe midagi uut ja senisest kardinaalselt erinevat ette võtma. Teie ambitsioonid on suured. Loomulikult võite kõike teha, kuid leidke vähemalt niipalju aega, et kõik hoolikalt läbi kaaluda, veel parem, kui on võimalus asjad mõne hea sõbra või juristiga korralikult läbi vaadata, et ükski poolt- või vastuargument märkamata ei jääks. See aasta ei ole sobiv aeg rutakate otsuste tegemiseks – võite oodatud kasu asemel hoopis märkimisväärset kahju saada.
Tööalased partnerlussuhted võivad võtta kohati ägedama iseloomu ning mõnele võib see tähendada isegi töö kaotamist. Teie vabaduseiha ja kohati ettearvamatu käitumine võib viia teid tõsiste vaidlusteni kolleegide või isegi ülemustega. Aga millisele ülemusele see meeldiks? On ka võimalus, et kipute ise enda taga uksi paugutama. Kontrollige enda käitumist – te võite seda õige pea kahetseda.
Suhted töökaaslastega on üsna pingelised, eriti juuli lõpus, augusti esimesel poolel ja 11. novembrist kuni aasta lõpuni.
Kuni 12. märtsini olge valvel, et kõik teie tehtud otsused oleksid rangelt seadusega kooskõlas. Mingite kõveramate teede kasutamine rikub ilmselt teie võimalused. Eksisteerib ka oht, et ilmub välja mõni varjus olnud vaenlane, kes püüab teie jalgealust õõnestada.
Enesetäiendamiseks, reisimiseks, tööks välisriigis on suurepärane aeg jaanuaris, novembris ja detsembris. Võib ette tulla väliskomandeeringuid või maailmapilti avardavaid eksootilisi reise. Palju noored Jäärad alustavad õpinguid ja võivad vahetada ka eriala, kui olemasolev ei ole osutunud õigeks.
Teie sissetulekud on kuni juunikuuni kõikuvad, peate hoolikalt kõik oma väljaminekud kontrolli all hoidma. Kuid alates juunikuust võite arvestada suurema sissetulekuga, olgu siis palga, preemia või mõne lisatöö kaudu. Välistada ei saa ka loteriivõitu.
Sel aastal kipub töö võtma teilt aega ja tähelepanu oma laste arvelt. Siiski – augustis ja septembrist kuni 11. novembrini leiate aega ka nende jaoks, soovi korral võtate koos igasuguseid põnevaid üritusi ette.
Romantilised suhted kipuvad sel aastal veidi leigemad olema kui mõnel muul ajal, peamiselt tuleneb see sellest, et teil ei jää oma armsama jaoks piisavalt aega. Olete sedavõrd töisel lainel, et hellused kipuvad tahaplaanile jääma. Lisaks kipute aeg-ajalt ka vaidlema, kuid õnneks ei vii see tõsisemate tülideni. Leidke aega ka enda ja oma lähedaste jaoks – võtke ette mõni külaskäik või külastage mõnda kultuuriüritust, muidugi võite ka lihtsalt jalutamas käia. Uskuge, selline enesele aja võtmine aitab ka tööasju selgema pilguga vaadata – ja just seda on teile sel aastal väga vaja.
Tervis on küllaltki stabiilne. Aasta lõpus (alates 11. novembrist) olete mõnevõrra vastuvõtlikum külmetushaigustele ja erinevatele nakkustele. Võib välja lüüa ka mõni põletikuline protsess. Külastage kindlasti hambaarsti kui vähegi midagi kahtlast tunnete. Erandina võib ette tulla ka mõni ootamatu kirurgiline protseduur. Laste puhul, kes sel aastal kipuvad olema eriliselt aktiivsed või suisa üleannetud, võib see tähendada ka lihtsalt mõne haava õmblemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles