Vähk

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähk
Vähk Foto: AFP / Scanpix

Märtsikuust alates on oodata töös ja karjääris äkilisi muudatusi. Võimalik, et olemasolev töö on ennast ammendanud ja on aeg edasi liikuda.

Teie aktiivsus suureneb ning leiate endale uue huvitava koha. Võimalik, et muudate lausa eriala, eriti kui teile tehtud pakkumine on uudne ja huvitab teid. Usaldage oma tunnetust, sel ajal võite julgesti teha igasuguseid muudatusi, isegi siis, kui see peaks vajama täiendusõpet. Otsustamisel tuleb loomulikult võtta aega asjade põhjalikuks läbikaalumiseks. Tuleb hoolikalt uurida uue pakkumise kõiki plusse ja miinuseid, ning uue firma puhul ka selle tausta. Palga suurus ei olegi teie jaoks sel aastal primaarne, peamine, et see seni saadust oluliselt väiksem ei oleks.
Teie rahaline seis on sel aastal stabiilne, kuigi muretsete pidevalt, mis on iseenesest teie märgile omane. Juulis, augustis on teil suurepärane võimalus mingit lisaraha teenida. Ehk saate isegi mõne preemia. Septembri teisel ja novembri esimesel poolel oskate oma rahaasju suurepäraselt organiseerida, suudate asju adekvaatselt hinnata, mis annab võimaluse kasulike investeeringute tegemiseks. Võiksite haarata kinni igast mõistlikust võimalusest, mis aitab teil oma rahalist seisu parandada.
Kodus sujub kõik plaanipäraselt. Tõenäoliselt ei kipu te sel aastal võtma ette suuremaid muudatusi, kui just mõni äkilisemat laadi remondivajadus ei teki. Kuid ei ole välistatud, et hakkab tasapisi idanema mõte elukoha vahetamisest, mis muide võib ka õnnestuda. Kui aga saate kelleltki innustust, võib mõnel Vähil tulla idee ise uus kodu ehitada ja kindlasti koos suure aiaga.
Koduste ja vanematega läbisaamine on normaalne, erinevate plaanide tegemisel olete asjalik ja koostöövalmis. Kodusoojusest võib küll veidi vajaka jääda, kuid seda saab kindlasti parandada mõne huvitava pereringis peetava üritusega. Võimalik, et tunnete sel aastal tavalisest enam muret oma vanemate tervise pärast. Haarake ka nemad kaasa mõnda toredasse pereüritusse ja uskuge – sellest on neile ja nende tervisele kindlasti enam abi kui teie muremõtetest.
Suhted partneriga võivad olla aeg-ajalt pingelisevõitu, kuid peaksite hoiduma erimeelsuste kaasavõtmisest järgmisse päeva. Püüdke alati jätta negatiivsed emotsioonid minevikku, see tähendab eilsesse. Pidage ka meeles, et sugugi mitte alati ei ole ainult teil õigus, peate arvestama ka oma kaasa tõekspidamiste ja vajadustega. Kindlasti annavad õrnus ja hellus teie suhtesse märksa enam kui jäik oma õiguse tagaajamine.
Sõpradega suhtlete aktiivsemalt juunikuus. Võimalik, et võtate ette mõne matka või reisi. Külastate üksteist tavalisest tihedamini, aitate vajaduse korral ning olete valmis üksteise muresid ära kuulama.
Lastega hea ja usaldusliku vahekorra loomiseks on kõige paremad ajad jaanuaris, veebruaris ja periood 9. oktoobrist kuni 2. novembrini. Olete neile hea nõuandja ja nad on meeleldi valmis tunnustama teid oma suure autoriteedina.
Tervis on sel aastal hea. Võimalik, et otsustate hakata tegelema tervisespordiga, ning olete valmis kaasama sellesse ka ülejäänud pereliikmeid. Kõik see on suurepärane, kuid jälgige, et liigne rassimine teie seljale halvasti ei mõjuks. Vältige raskuste tõstmist, võite ka oma kõhule liiga teha. Aeg-ajalt võib ette tulla ka seedehäireid, kuid need on reeglina tingitud närvilisusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles