Lõvi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõvi
Lõvi Foto: AFP / Scanpix

Sellel aastal olete karjäärihimuline. Suhted töökaaslastega on korrektsed ja otsekohesed ja koostöö laabub sujuvalt.

Kui omate kindlat töökohta tipp- või keskastme juhina, oskate suurepäraselt oma tööd organiseerida. Kindlasti tuleb ette komandeeringuid, eriti aasta esimesel poolel. Sageli tulevad need ootamatult ja võivad samas olla väga viljakad ning inspireerivad. Ka erinevad puhkusereisid on tõenäolised, kuid ainult sellised, mis on teie silmaringi ja teid ennast arendavad. Paljudel Lõvidel võib tekkida soov midagi uut õppida, omandada kõrgharidus kas siin või ka mõnes teises riigis. Alates 4. juunist kuni aasta lõpuni on võimalus avardada oma ettevõtte piire. Kui aga juhtute olema töötu, siis on sel ajal paremad võimalused uue töö leidmiseks. Kiirustada pole vaja, sest õigem on oodata ära töö, mis just teie jaoks õige on.
Rahadega saate igati hakkama. Oskate oma väljaminekuid planeerida ning võite tänu sellele lubada endale just seda, mida tingimata vajate. Suuremaid rahalisi tehinguid oleks parem teha septembris, siis tõuseb sellest teile enim tulu.
Kodune elu sujub plaanipäraselt, suhted kodustega on igati head. Kui soovite midagi muuta või koguni elukohta vahetada, siis soodsamad ajad selleks on septembris. Kui aga on soov mingit laadi kinnisvaratehinguid teha, siis selleks on parim aeg veebruarist kuni aprilli lõpuni.
See aasta annab teile suurepärase võime oma lastega kontakti loomiseks, eriti septembris ja novembris.
Kõikide partnerlussuhetes tekkinud segaduste korrastamiseks on see aasta suurepärane. Aasta võib tuua uue armusuhte või lisab juba olemasolevale meeldivaid emotsioone tuues sellesse sära. Meelelahutused muutuvad teile sel aastal samuti tähtsamaks kui muudel aegadel. Ilmselt suhtlete rohkem oma sõprade ja tuttavatega, organiseerite näiteks huvitavaid reise või mistahes kultuuriüritusi.
Tervis püsib stabiilsena. Aasta on hea mõne kroonilise haiguse raviks, juhul kui teid mõni selline peaks vaevama. Pisut enam vajab teie tervis tähelepanu aasta alguses ja lõpus. Mõningast muret võib valmistada mõne vanema sugulase tervis, võimalik, et teil tuleb isegi mingil perioodil tema eest hoolt kanda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles