Kaalud

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalud
Kaalud Foto: AFP / Scanpix

Kuna Saturn paikneb terve aasta teie enda märgis, see tähendab Kaaludes, siis toob see teile küllaltki tõsise, takistustega aasta.

Suuresti oleneb selle aasta edukus teie enda natuurist, visadusest, võitlusvalmidusest ja töökusest, kuidas suudate küllaltki keerulised planeedisesud enda kasuks tööle panna. Kindlasti olete sel aastal tõsisem, kohati murelik, hoolite vähem seltskondlikust lävimisest kui tavaliselt.
Suhted töökaaslastega on sel aastal segased, esineb möödarääkimisi ja vaidlusi. Võimalikud on töökoha kaotused, koondamised, kuid enamasti olete põhjuseks teie ise. Kipute sel aastal suuresti juhinduma oma tunnetest ning igasugune rutiin tööl võib teid ärritada. Kui olete vabakutseline, loominguline töötaja, kus saate ise oma aega planeerida, on olukord märksa parem. Uue koha otsimiseks või olemasoleva vahetamiseks on sobivaim aeg 16. juunist kuni 19. septembrini.
Rahaliste seisude pärast muretsete palju, kuid müstilisel kombel oskate just sel aastal oma rahaasjadega toime tulla. Alates juunikuust võib teil ette tulla mõni soodne kinnis­vara­tehing või saate päranduse. Kui olete ettevõtja, siis on see väga hea aeg ettevõtte rahalise olukorra analüüsimiseks ja parandamiseks. Kui peaks osutuma vajalikuks asjaajamised maksuametiga, siis see aeg on igati sobiv, saate oma asjad kenasti korda ajada.
Teie isiklikud suhted kipuvad alates märtsikuust muutuma küllaltki keeruliseks, vähemalt te ise arvate nii. Eksisteerib isegi oht mõne tähtsa suhte katkemiseks, eriti puudutab see tööalaseid suhteid. Kuid ka isiklikud suhted on sel ajal kaunis keerulise iseloomuga – võib ette tulla ootamatuid tülisid ja lõputuna näivaid vaidlusi. Peaksite meeles pidama seda, et ei maksa sel aastal liialt tormakaid otsuseid suhete osas teha. On päris tõsine oht nii mõnegi suhte katkemiseks. Samas võite ootamatult luua ka mõne uue suhte, kuid ka selles peituvad sarnased ohud, nii et olge suhetes mõistev ja mõistlik. Retsept on väga lihtne – häälestage ennast alati positiivsele lainele, kui tunnete, et teis hakkab mäss pead tõstma.
Teie kodune elu on sel aastal pöördeline. Võimalik on tõsisema ümberehituse vajaduse tekkimine või koguni osutub möödapääsmatuks leida endale uus elukoht. Terve aasta jooksul mõtlete pingsalt, kuidas oma kodust elu parandada või muuta. On tõsine oht vastuolude tekkimiseks kodustega, samuti võib muutuda raskeks kodulaenu maksete tasumine. Suuremate ümberkorralduste tegemisel oleks mõistlik pidada nõu kogenumate inimeste, juristide või vanematega.
4. aprillist kuni 5. augustini peaksite oma tervisele suuremat tähelepanu pöörama. Kui peaks ilmnema mõni tervislik probleem, tuleks kohe pöörduda arsti poole. Võimalik, et haigus on raskesti diagnoositav. Ravimite kasutamisel peaksite kindlasti järgima täpselt arsti antud juhiseid. Olete tavalisest vastuvõtlikum nakkustele ja külmetushaigustele, hoidke jalad ja ristluude piirkond soojas. Samas võib liigne muretsemine oma tervise pärast teile tuua kujuteldava haiguse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles