Puugid pildistatakse üles

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Alates 27. aprillist saavad kõik huvilised saata fotosid ja pilte puugiteemalisele konkursile.

Fotosid ja pilte hinnatakse neljas kategoorias: puuk vabas looduses, puuk inimesel, puuk loomal, joonistatud puuk. Konkursi eesmärk on juhtida inimeste tähelepanu puugiga levivatele haigustele. Täpsem info: http://www.puugid.ee/pildivõistlus.

„Üle Euroopa toimub 24. aprillist WHO immuniseerimise nädal, millega soovitakse inimestele meelde tuletada immuniseerimise ehk vaktsineerimise olulisust,“ ütles GSK Estonia teadusnõunik Indrek Saar. „Väga palju on haigusi, millesse nakatumist saame vältida end vaktsineerides. Üks neist on ka puukentsefaliit, millesse nakatutakse puugihammustuse kaudu. Algamas on nn puugihooaeg ning on paras aeg mõelda puukentsefaliidi vastasele vaktsiinile. Selle meelde tuletamiseks korraldame foto- ja pildikonkursi, millele saavad töid puukidest saata nii algajad, hobifotograafid kui ka professionaalsed fotograafid.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles