Tuisk jättis mitmed teel olnud autod lumevangi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eile õhtul alanud tuisk on mitmel pool muutnud teed läbimatuks. Eile õhtul käisid päästjad kahel korral abiks lumevangi jäänud inimesel, kellest üks oli naisterahvas väikelapsega.

Täna hommikul on Kareda ja Roosna-Alliku lähedal mitmed autod lumevangi jäänud.
Politsei pressiesindaja Hedy Tammeleht teatas varahommikul Kuma raadiole, et eile õhtul alanud järjekordne lumesadu on muutnud liiklemise Järvamaal väga keeruliseks. Viimane politseile teadaolev teade oli, et Esna-Vodja tee 2. kilomeetril on viis või kuus autot lumevangis ja tee on läbimatu.
Kareda vallavanem Triin Pobbol ütles Kumale kella 8 ajal, et lumetõrjemasinad on Esna-Vodja teelõigu läbitavaks lükanud, kuid samal ajal teatati lumme kinni jäänud sõidukitest Anna-Peetri-Huuksi teel Köisi ja Peetri vahel. Pobboli teada on esialgsetel andmetel seal kinni neli või viis sõidukit ja üks buss.
Päästeteenistuse pressiesindaja Viktor Saaremets teatas, et eile õhtul kell 23.31 aitasid päästjad Ambla vallas Rava külas teele lumme kinni jäänud auto taas liikuma. Kell 22.26 said päästjad väljakutse Järva-Jaani valda Karinu külla, kus sõidutee oli täis tuisanud ning naisterahvas koos väikelapsega ei pääsenud autoga koju. «Kohalikud elanikud aitasid abivajajad maastikuautoga koju,» teatas Saaremets.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles