Armastuslugu kroonis pulmapidu Pakistanis

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arina ja Javed istusid poodiumil, kus kõik said neid imetleda. Arinale oli see ka kergenduseks, sest kuue-seitsme kilogrammi raskuse kleidi ja rohkete ehetega pole lihtne liikuda külaliste vahel.
Arina ja Javed istusid poodiumil, kus kõik said neid imetleda. Arinale oli see ka kergenduseks, sest kuue-seitsme kilogrammi raskuse kleidi ja rohkete ehetega pole lihtne liikuda külaliste vahel. Foto: Erakogu

Paidelase Dina Ressaare tütar tegi paar aastat tagasi elus kannapöörde: kolis Londonisse Pakistanist pärit mehe juurde, kellega abiellus eelmisel kuul. Ema meelest on paremat väimeest raske soovida.

Nii mõnelgi emal tõuseksid juuksed hirmust püsti, kuuldes, et tema esimesel kursusel õppiv tütar on tutvunud internetis Pakistani mehega ja sõidab nüüd talle Londonisse külla.
Usaldust ei tekita riigi ja seal elavate inimeste vastu seegi, et kuuldavasti elab seal maailma esiterrorist Osama bin Laden.
Paidelane Dina Ressaar polnud selles suhtes erand. Temagi muutus murelikuks, kui äsja Tallinna tehnikaülikoolis halduskorraldust õppima asunud tütar Arina kaks aastat tagasi selle uudisega välja tuli. «Tõin isegi raamatukogust raamatuid, kus on kirjutatud, kuidas varastati lapsi ja viidi Pakistani ja nii edasi,» tunnistas ta.
Tütar Arina ei lasknud end sellest mõjutada ja sõitis Inglismaale. Tagasi tuli ta, tuhandeid kroone maksev kihlasõrmus sõrmes.
Pulmad peeti detsembri algul Pakistanis.

Praegu on Ressaar veendunud, et Pakistanist pärit väimehest paremat on raske soovida.
Ressaarele jättis väimehe kodumaa niivõrd hea mulje, et ta ei välista isegi sinna kunagi elama minekut. Seda enam, et nüüd on seal ees lausa üle paarikümne hõimlase, kellega ka Skype’i teel suhtleb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles