Türil näeb mis saab pärast õnnelikku lõppu

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Türi kultuurikeskus/Facebook

Türi kultuurikeskuses esietendub pühapäeval üle-eestilise noorte muusikaliteatri lavastus – koguperemuusikal «Pärast õnnelikku lõppu». 

Tegemist on muusikaliteatri neljanda suure etendusega. Lavastuse stsenaarium on valminud trupi koostööna. Lavastaja ja helilooja on aga Türilt pärit Kaarel Orumägi.

Etenduse sisu seisneb selles, et ühel imekaunil päeval otsustavad kuus muinasjuttudest tuntud printsessi:  Lumivalgeke, Merineitsi, Uinuv Kaunitar, Rapunzel, Tuhkatriinu ning tema inetu kasuõde, et nemad ei taha muinasjutumaa reeglite järgi kuningannadeks hakata. Nad jätavad maha oma printsid ja kuningriigid, põgenedes muinasjutumaa metsa ning jäädes nautima kohustustevaba elu. Reeglitevastane käitumine ei meeldi nii mõnelegi muinasjututegelasele ning sellest saab alguse suur, segane, mõistatusi ning maagiat täis rännak läbi headuse, vihkamise, rõõmu ja murede.

Esietendus algab 15. mail kell 18. Lisaetendused on 20. mail kell 11 ja 19, 21. mail kell 19, 27. mail kell 11 ja 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles