Disainer: lõpupeole võib minna ka ketside ja kleidiga

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Naisterõivaste peadisainer Hanna Haring soosib praeguse hooaja moele toetudes ootamatuid kombinatsioone ning soovitab võtta lõpupeoks valmistumist märksa mängulisemalt. Loe, millised  on Haringu kolm moesoovitust tänavustele koolilõpetajatele.

1. Pidulik riietus sõltub eelkõige kandjast ega pea ilmtingimata tähendama kleiti. Oluline on, et riietus harmoneeruks üritusega ja kaunistaks lõpetajat. Kuna hooaja mood soosib ootamatuid kombinatsioone, siis võib kontskinga asemel pitskleidi juurde sobitada ka vastandlikumaid jalanõusid – näiteks tennised.

2. Domineeriva elemendina figureerib pits, mis on igal pidulikul üritusel kindla peale minek. Lisaks pitsdetailidega kaunistatud rõivastele on üleni pitsist kleidid, pluusid ja seelikud suured moelemmikud. Värvidest võiks eelistada selgeid kollaseid, rohelisi ja punaseid toone ning loomulikult lillemustreid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles