Täna algaval Türi Kevadfestivalil ollakse kevade lummuses

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Kümnendat korda muusika- ja loodushuvilisi kevade kõige kaunimal ajal eestimaalasi Kevadpealinna meelitav kevadfestivali seekordne pealkiri on „Kevade lummuses".

Kevadfestivali kunstiline juht ja produtsent Iren Lill sõnas, et loodus ja muusika kõige otsesemal ja ehedamal kujul kombinatsiooni leiab Türi Kevadfestivalil. "Nagu alati, on selgi korral võimalus lisaks kontsertidele osa saada Raadio Ööülikooli loengust (koostöös ERR-iga), loodusfotode näitusest ja loodusmatkast, kus kuulamist, vaatamist, märkamist ja kaasaelamist jagub igas eas publikule," lisas ta.

Tänasest pühapäevani toimuv kevadfestivalil algab Türi Püha Martini kirikus ja kultuurikeskuses toimuva juubelifestivali programmiga. 

Järgnevatel päevadel saab osa esinevad Prantsuse torupilli- ja plokkflöödivirtuoos François Lazarevitch, Tallinna Kammerorkester ja solistid, džässpianist Holger Marjamaa, loodusfotograaf Ingmar Muusikus, luuletaja Ly Seppel-Ehin. X Türi Kevadfestivali kavaga saad täpsemalt tutvuda siin.

Piletid Piletilevis, Piletimaailmas ja Türi kultuurikeskuses.

Alates 2007. aastast toimuva loodusteemalise festivali patroon on Fred Jüssi, kunstiline juht ja produtsent Iren Lill. Ainulaadses formaadis sündmuse moto on: loodus muusikas ja muusika looduses, loodus meis ja meie ümber - õpime kuulama, vaatama, nägema ja hoolima!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles