Särevere ratsavõistlustel stardib üle 130 paari

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Säreveres korraldatavatel ratsavõistlustel on laupäeval võistlustules koolisõitjad ja pühapäeval takistussõitjad, kokku teeb üle 130 paari üle 220 stardi.

Järvamaa kutsehariduskeskuse hobuerialade õpilaste lõputööna korraldatav igakevadine kooli- ja takistussõiduvõistlusele on kogunemas ratsasportlasi üle Eesti. Põllumajandusõppe osakonna juhataja Külli Marrandi ütlust mööda näeb esimesel võistluspäeval koolisõitjaid nii Tallinnast, Tartus, Viljandist kui ka kodukoolist. Poolsada võistluspaari näitab oma oskusi erinevate raskusastmetega sõitudes, tehes kokku üle 70 stardi.

Teisel päeval asuvad võistlustulle takistussõitjaid, keda on end kirja pannud ligi 90 paari. Marrandi teada tehakse rohkem starte 80- ja 90sentimeetriste takistustega sõitudes, vähem soovitakse hüpata üle 70- ja 110sentimeetriste takistuste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles