Järvamaa autojuhid kutsuvad eurooplasi üles hoolivusele liikluses

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Järvalaste loodud kutseliste roolikeerajate rühm Facebookis kutsub kõiki 17. juunil autorooli istujaid liituma musta-valge lindi päevaga, et näidata sellega üles hoolivust kaasliiklejate vastu.

Paidelase Peeter Kerneri selgitusel viisid kutselisi roolikeerajaid mõttele korraldada musta-valge lindi päev just viimasel ajal juhtunud traagilised õnnetused. «Kui juba lapsed hukkuvad autorataste alla jäädes, siis on midagi väga hullu lahti. Näpuga näitamisega me olukorda ei paranda, ka parastamisega mitte, kuid koos üksteise vastu hoolivust üles näidates on see ju võimalik,» lausus ta.

Nii on kõik autojuhid oodatud 17. juunil näitama hoolivust kaasliiklejate suhtes oma liiklusvahendile musta ja valge lindi kinnitamisega nii, et need oleksid omavahel kokku seotud. «Mustaga mälestame kõiki liikluses hukkunuid ja valgega sümboliseerime suuremat hoolivust, austust üksteise vastu liikluses,» täpsustas Kerner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles