Meisterkoka Lia Virkuse road söödi hetkega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Silvi Lukjanov
Copy

Meisterkoka Lia Virkus ja tema meeskonna toiduvalmistamist piimapäeval Imaveres kogunes vaatama hulga rahvast. Valminud kolm rooga söödi praktiliselt hetkega.

XI üleriigilisel piimapäeval „Koorene“ Imaveres valmisid meisterkoka Lia Virkuse ja tema  meeskonna poolt koha peal rohkete pealtvaatajate silme all kolm koorest rooga.

Eesti piimandusmuuseumi giid-pedagoog Tiina Lippant tõdes, et taas sai kinnitust, et eestlane on piimasööja rahvas, sest valminud road söödi praktiliselt hetkega. "Olime piimandusmuuseumi töötajatega abis roogi valmistanud naistel neid jagamas ja no ausalt, veerandtundi ja kõik oli otsas," lausus ta.

Tagasi üles