Ingmar Muusikus näitab Türil vesiseid kevadpilte

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türi kevadfestivali tänavune kevade lummuse teema seostus loodusfotgraaf Ingmar Muusikusele varakevadise looduse uuele elule ärkamisega.

Türi kevadfestivali korraldajad soovisid loodusfotograaf Ingmar Muusikuselt pilte kevadest. Et pilte oleks kergem valida lisas Muusikus neile ise veel vee teema, sest teda inspireerib enda sõnutsi enam pildistama just varasem vesisem kevad. „Talvel on see kevade ootus nagu suurem kui kevadel suve ootus ja seda varakevade veel küllalt vesise looduse uuele elule ärkamise tunnet siit fotodelt peakski nüüd saama,“ lausus ta.

Kevade ja vee teemal on näitusel 18 pilti. Õige paljud, ehk 2/3 fotodest on seotud Järvamaaga ja Türi vallast on üks pilt Laupa kandi kevadest. „Linnas pole ma loodust väga taga ajanud, pigem olen piltidele tabanud hetki metsikumast loodusest. Samas eile (neljapäeval- toim.) Türi tehisjärves ujumas käies märkasin tohutut kiilide lende. Muide käiski peast läbi, et peaks tulema varahommikul neid fotokaga jahtima,“ lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles