Korraldaja ootab publikurekordit

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Täna Albu vallas Kallisaba puhkekeskuses toimuva selle suve viimase akustilise kontserdi tõttu on korraldajal on olnud mitu magamata ööd ja seda just Eesti imelise ilma tõttu.

Kallisaba puhkekeskuse üks omanikest Siim Vaher sõnas, et tänase kontserdiga selgub, kas initsiatiiv saab karistuse või õnnistuse. «Kolmas ja viimane kontsert, mille eel on olnud mitmeid magamata öid. Täna selgub, kas toon kastanid tulest välja või mitte. Kogu lootus on ilmataadil, kes kas soosib täna esinema tuleva Tanel Padari kontserti ja tuleb publikurekord või mitte, nii nagu teisi kahtegi,» tõdes ta. 

Kui täna koguneb ilmataadi tujust olenemata kontserdile nii 300 inimese ringis, võib on kõik väga hästi, kui ei, siis jätkab Vaher järgmisel hooajal selle teadmisega. «Võin olla rumal, aga olen järjekindel ja tegutsen nii kaua kui saan Kallisaba kaunis looduses pakkuda kõigile katusealuseid kontsertelamusi,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles