Paide pangajuht sai koondamise

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki Paide kontori juhatajana töötas teadis Maie Põder viimased kaks aastat, et tema töö võib iga hetk otsa lõppeda.
Swedbanki Paide kontori juhatajana töötas teadis Maie Põder viimased kaks aastat, et tema töö võib iga hetk otsa lõppeda. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esmaspäeval oli viimane tööpäev Swedbanki Paide kontori juhatajal Maie Põdral, kes teadis koondamist oodata vähemalt kaks aastat.

Panganduses 11 aastat töötanud Maie Põder kinnitas, et on neljandat päeva kodune naine. «Mulle ei maksa üldse kaasa tunda. Tundsin ennast pangas töötades väga hoitud ja hellitatuna kõik need viimased kaks aastat, kui struktuurimuudatusena jäi teistes maakondades mitme kontori peale üks juhataja,» selgitas ta. Näitena tõi ta Valga-, Viljandi- ja Põlvamaa, kus on üks juht, samuti Jõgeva ja Viljandi maakonna.

Põder lisas, et nii lihtsalt ärimaailmas on, et töö saab ükskord otsa. «Ettevõte pakkus mulle ka uut kohta. Käisin proovisin kaugtööna olla Tallinnas Ülemiste kontori juhataja, kuid selline ratastel elu mulle ei sobi. Nii otsustasingi koondamise järel lahkuda uutele jahimaadele,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles