Vastu puud sõitnud autos said inimesed vigastada

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval juhtus liiklusõnnetus Peetri ja Järva-Jaani vahelisel maanteel, kui Audi juht ei tulnud kurvilisel teel sõiduki juhtimisega toime.
 

Politsei sai õnnetusest teate 20. augustil kella 20.30 paiku, teataja sõnade kohaselt oli Järvamaal Kareda vallas Peetri-Järva-Jaani maantee 7. kilomeetril  juhtunud liiklusõnnetus.

Esialgsetel andmetel liiguti Peetri küla suunas, kui sõiduauto Audi juht kaldus oma juhitud sõidukiga paremale poole sõidutee serva ja kaotas juhitavuse, peale mida paiskus sõiduk vasakule poole teelt välja kraavi ja vastu puud.

Kohale saabunud päästjatel tuli mehed autost välja lõigata. Sõiduki juht, 43-aastane mees, ning kaasreisija, 34-aastane mees, said vigastada ning nad viidi haiglasse.

Sõiduki juhil on olemas vastava kategooria sõiduki juhtimisõigus. Politseinikud tuvastasid juhil alkoholi tarvitamise tunnused. Ilmaolud olid õnnetuse juhtumise ajal head. Juhtumi täpsemad asjaolud, ka turvavarustuse nõuetekohane kasutamine, on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles