Premium 7 Paide tankla muutub juba sügisel Statoiliks

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
K
K Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Seoses eile otsustatud Premium 7 kaubamärki kandva tanklaketi üleminekuga Circle K ehk Statoili omandusse, hakkab Paide automaattankla sügisest kandma Statoili nime. Mäo jaam jätkab senise nimel all.

Circle K Eesti AS, kes omab ja opereerib Statoili teenindusjaamu, sai Konkurentsiameti heakskiidu ning viib Premium 7 kaubamärki kandva 23 teenindus- ja automaatjaama ostutehingu lõpule sel sügisel. Tehingu jõustumisel hakkab Statoil kliente teenindama kokku 77 müügikohas kõikjal üle Eesti.

«Oleme pikalt otsinud võimalust oma jaamadevõrgu laiendamiseks Eesti turul ning nüüd oleme saanud loa Statoili kaubamärgi all täiendavalt 11 teenindus- ja 12 automaatjaama avamiseks üle Eesti. Tegemist on suurima äri arendamisse suunatud investeeringuga meie ettevõtte ajaloos,» kommenteeris Circle K Eesti ASi peadirektor Kai Realo.

Circle K plaanib pärast tehingu lõpuleviimist juba sel sügisel viia ostetavad Premium 7 jaamad järkjärgult Statoili ning seejärel järgmise aasta kevad-suvel Circle K kaubamärgi alla. «Otsustasime vahetada Premium 7 kaubamärgi Statoili vastu juba sel aastal, kuna soovime, et meie klientidel oleks võimalus kohe ja lihtsalt eristada Statoili võrku lisandunud uusi müügikohti. Kõikides ostetavates Premium 7 teenindusjaamades töötavad teenindajad saavad võimaluse jätkata oma karjääri Statoilis ning läbivad koolituse, et tagada kõikjal Statoili jaamades klientidele ühtne ning kõrgekvaliteediline klienditeeninduse tase,» rõhutas Kai Realo.

Statoili kontseptsioon koos kütuse-, kohvi- ja toidupakkumisega võetakse uutes jaamades kasutusele esimesel võimalusel ning neis jaamades hakatakse pakkuma samu tooteid ja teenuseid, mida pakutakse olemasolevates Statoili teenindusjaamades. Kuna Premium 7 teenindusjaamade tootevalikus on ka LPG autogaas, siis jätkab Statoil neis jaamades ka selle mootorikütuse müügiga.

«Kõik Premium 7 erakliendid on oodatud liituma Statoil EXTRA lojaalsusprogrammiga ning äriklientidele pakutakse võimalust jätkata Statoili klientidena sarnastel tingimustel,» lisas Realo. «Teeme omalt poolt kõik, et üleminek toimuks klientide jaoks sujuvalt ning ainult positiivsete üllatustega.»

Circle K Eesti AS (endise nimega Statoil Fuel & Retail Eesti AS) omab ja opereerib Eestis 46 täisteenindus- ja seitset Statoil 1-2-3 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. Ettevõttes töötab ligi 560 inimest, neist pisut enam kui 500 teenindusjaamades. Circle K Eesti AS kuulub Kanada päritolu rahvusvahelisse kontserni Alimentation Couche-Tard, mis annab tööd 105 000 inimesele ning kelle kaubamärgi Circle K all tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias üle 14 000 mugavuspoe ja teenindusjaama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles