Säreveres võistlevad ratsaspordi tulevikulootused

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratsavõistlus Säreveres
Ratsavõistlus Säreveres Foto: Silvi Lukjanov

Nädalavahetusel Säreveres toimuvatele ratsavõisltustele koguneb hulgaliselt noori sportlasi ja hobuseid üle Eesti, startijate rohkuse tõttu algab võistluspäev pühapäeval lausa kell 8.

Laupäeval ja pühapäeval kogunevad Särevere ratsaväljakutel toimuvatele ratsavõistlustele rohkelt noori sportlasi. Võistlusi korraldab Järvamaa kutsehariduskeskus, kooli õppe-ja arendustöö üksuse juhataja Külli Marrandi sõnutsi selguvad kahel päeval parimad nelja karika arvestuses. Võisteldakse nii Türi valla karika nimel, kui toimuvad ka Eesti ratsaspordiliidu ponikarika kümnes etapp ja klubide noortekarika neljas etapp ning Eggersmanni juunioride suvekarika finaal takistussõidus. “Kohal on parimad noored ratsutajad üle Eesti ja kindlasti ka hulgaliselt noori tulevikulootusega hobuseid,” lisas ta.

Võistlejate rohkuse tõttu algab laupäeval koolisõiduvõistlus kell 9 ja pühapäevane takistussõidu võistluspäev lausa kell 8. “Et viimaste sõitudega mitte pimeda peale jääda, sest kui laupäeval toimub 80 starti, siis pühapäeval lausa 200,” täpsustas Marrandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles