Kääbusküülik lõbustab perenaist trikkide ja tagaajamisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diivanilt Mariette lemmik Tibu maha hüpata ei julge ja laseb paitada, põrandale saades ta ennast enam nii kergesti kätte ei anna.
Diivanilt Mariette lemmik Tibu maha hüpata ei julge ja laseb paitada, põrandale saades ta ennast enam nii kergesti kätte ei anna. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Üleeile Hiina kalendri järgi alanud kuldse jänese aasta tõotab kullakarvalisele Tibule tulla hea: aasta esimesel päeval sai ta lisaks toas ringi hüppamisele maiustada endast suurema porgandiga, kevadeks lubab perenaine tuua talle kaaslase.

Kümnekuune suurte nööpsilmadega karvapallike ootab koolipäevade lõppu vähemalt sama palju kui tema 12aastane perenaine Mariette.
Koju jõudnud, viskab Mariette jope seljast ja tõstab esimese asjana oma lemmiku kastist välja. Tibu ei varja oma rõõmu: näitab perenaisele mõne kiire ja kõrge hüppe ning kalpsab siis mööda tuba ringi.
Sülle teda niipea võtta ei tasu, selle peale pöörab ta süles solvunult Mariette poole selja. «Kui ta on liiga vähe joosta saanud, kui ma ta liiga vara olen kinni püüdnud, siis solvub,» selgitab ta.
«Plikade värk,» lisab ema Külli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles