Õpilased külastasid Esvikat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile külastasid Järvamaa kutsehariduskeskuse kutseeelkoolituse kursuses osalevad õpilased Paides Esvika Elektri Paide osakonda. Koolitusjuht Gärt Filippov sõnas, et ettevõttega tutvusid logistika-klienditeeninduse rühma õppurid, kellele Paide osakonna juhataja Aivar Teegelmann näitas, milline on ladu, kuidas see toimib ning millised on logistiku arvutiprogrammid. Samuti said noored põhjaliku ülevaate ettevõttest.
Muuhulgas pani Teegelmann tüdrukute jõu proovile kaabli lõikamises (pildil Järva-Jaani gümnaasiumi õpilane Moonika Tobonik).
Järvamaa kutsehariduskeskuse õpetaja Ester Altermann sõnas, et ettevõtete külastused on õpilastele alati väga põnevad, sest alles siis saavad nad aimu, kuidas töö tegelikult käib.
Tänavu korraldab Järvamaa kutsehariduskeskus viiendat aastat Kesk-Eesti noortele mõeldud kutseeelkoolitust, millest sel korral võtab osa 140 noort.
Kaheksal reedel tegutsevad õpilased müüja, arvutiteeninduse, hobusekasvatuse, logistiku-klienditeenindaja, kodumajanduse, ehituse, põllumajandustehnika ja autotehnika valdkonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles