Paide võõrustas Lions klubi liikmeid üle Eesti

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alo Aasmaa

Eile toimus Paides rahvusvahelise Lionsklubide organisatsiooni Eesti piirkonna juhatuse laiendatud koosolek, millest võttis osa ligi 100 klubi liiget üle terve Eesti.
 

Lions klubi Paide bastioni liikme Vello Talviste sõnul oli Eesti organisatsiooni juhatuse istungi eriline seetõttu, et sellest võttis osa ka Eestit külastanud Lõviklubide liikumise ülemaailmse organisatsiooni
rahvusvaheline direktor Gudrun Yngvadottir. «Meie kohalikule organisatsioonile oli suureks tunnustuseks ka see, et juhatus otsustas oma koosoleku just Paides korraldada,» ütles Talviste.
Nii Lions klubi Eesti kui rahvusvahelise organisatsiooni esindajaid võõrustas Paide raekojas ka Kersti Sarapuu, kes lisaks Paide linna ja raekoja tutvustamisele tänas Lions klubide liikumist ka Paide linna
heaks aastate jooksul tehtud heategevuslike tegevuste eest.
Lions klubi Paide bastioni abiga on aidatud muretseda puuetega inimeste kojale dataprojektor ning kaldtee bussi sisenemiseks, 40 000 kroonine saksofon Paide muusikakoolile, voolimislaudu Paide huvikeskusele ning lastebasseini ja jõusaali sisustust Paide tervisekeskusele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles