Koolitusel saab nõu imelise tööriista kasutuseks

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Silvi Lukjanov

Eesti personalijuhtimise ühingu PARE Järvamaa klubi koolitusel tutvustatakse Excelit kui tabeltöötluse vahendit, mis on imeline tööriist aitamaks vaadata personali kohta käivaid arve just sellest vaatevinklist, nagu parasjagu tarvis on.

PARE ürituste koordinaatori-projektijuhi Kadri Lääne selgitusel on  arvude läbipaistvus personalitöö üks alustala, millest sõltuvad ettevõtte äriotsused. Paljudel ettevõtetel on kasutada tehnoloogilised tööriistad, mis abistavad aruandlust, kuid osaliselt sõltume endiselt Excelist.

Excel kui tabeltöötluse vahend on Lääne meelest imeline tööriist, mis aitab vaadata personali kohta käivaid arve just sellest vaatevinklist, nagu parasjagu vaja on,  ning on alati muudetav ja kõigile arusaadav.  «Neljapäevasel Järvamaa klubi üritusel räägime lihtsatest nippidest ja trikkidest, mis aitavad personalitöötajat igapäevatöös,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles