Järvamaa toiduainetööstus avab külastajatele uksed

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Silvi Lukjanov
Copy
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Toidutööstuse nädalal toimuval ekskursioonid 18 tööstusesse üle Eesti, nende seas ka Paides tegutsevasse Eesti Pagarisse, kes on ainsana seadnud külastajatele vanuselise piirangu.

10.-14. oktoobrini toimub Eestis esmakordselt avatud toidutööstuste nädal, kus suuremad toidutööstused kutsuvad kodumaise toidu sõpru endale külla. Täna avati registreerumine toidutööstustes toimuvatele ekskursioonidele.

Uksed avavad Salvest, Põltsamaa Felix, A. Le Coq, Leibur, Lõuna Pagarid, Premia Tallinna Külmhoone, Balsnack, Saku Õlletehas, Kalev, Balbiino, Ecofarm, Joel Ostrat, Eesti Pagar, Artocarpus, Estover Piimatööstus, Väike Rootsi, Saidafarm, Scanola Baltic.

Tagasi üles