Järvamaa toiduainetööstus avab külastajatele uksed

Foto on illustratiivne

FOTO: Erakogu

Toidutööstuse nädalal toimuval ekskursioonid 18 tööstusesse üle Eesti, nende seas ka Paides tegutsevasse Eesti Pagarisse, kes on ainsana seadnud külastajatele vanuselise piirangu.

10.-14. oktoobrini toimub Eestis esmakordselt avatud toidutööstuste nädal, kus suuremad toidutööstused kutsuvad kodumaise toidu sõpru endale külla. Täna avati registreerumine toidutööstustes toimuvatele ekskursioonidele.

Uksed avavad Salvest, Põltsamaa Felix, A. Le Coq, Leibur, Lõuna Pagarid, Premia Tallinna Külmhoone, Balsnack, Saku Õlletehas, Kalev, Balbiino, Ecofarm, Joel Ostrat, Eesti Pagar, Artocarpus, Estover Piimatööstus, Väike Rootsi, Saidafarm, Scanola Baltic.

Edasi lugemiseks:

Oled juba tellija? LOGI SISSEvõi

Maksetingimustega tutvumiseks mine www.zlick.it/kkk

Tagasi üles