Paide linn tunnustab tublimaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide huviteatri harrastusnäitleja Konstantin Belov (keskel) Tšehhovi komöödias "Karu" koos Triin Väina ja Erich Einsteiniga.
Paide huviteatri harrastusnäitleja Konstantin Belov (keskel) Tšehhovi komöödias "Karu" koos Triin Väina ja Erich Einsteiniga. Foto: Andrus Eesmaa

Paide linnavalitsus kinnitas tänavused haridus-, kultuuri- ja spordipreemiate laureaadid.


Hariduspreemia saab 30 aastat Paide ühisgümnaasiumis matemaatikat õpetanud Anne Lillepea, kultuuripreemia pälvib aastakümneid Paide linna kultuurielu rikastanud Paide huviteatri näitleja Konstantin Belov ning spordipreemia tuletõrjespordi edendaja ja spordiaktivist Margo Tammepõld.
Paide linna 2010. aasta parim sportlane on kolmel korral Eesti meistriks tulnud, juunioride maailma- ja Euroopa meistrivõistlustel osalenud ning Londoni olümpiaks valmistuv laskesportlane Meelis Kiisk.
Linnapea Kersti Sarapuu selgitusel on igal aastal laureaate valida keeruline otsus. «Nähes aastast aastasse seda tugevat kandidaatide nimekirja võib vähemalt südamerahuga öelda, et hingega haridus-, kultuuri- või spordivaldkonnas oma tööd tegevatest või hobi harrastavatest inimestest Paides puudu ei tule,» lausus ta.
Laureaadid saavad preemia kätte Eesti Vabariigi aastapäeva kontsertaktusel Paide raekojas.
 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles