Rahutused tegid Egiptuse-puhkuse paremaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hurghadas olid meeleavaldajad tänaval vaid ühel päeval, igaks juhuks olid väljas ka sõjaväelased ja tänava ääres seisid tanketid, aga rahulikku meeleavaldusse ei pidanud korravalvurid sekkuma.
Hurghadas olid meeleavaldajad tänaval vaid ühel päeval, igaks juhuks olid väljas ka sõjaväelased ja tänava ääres seisid tanketid, aga rahulikku meeleavaldusse ei pidanud korravalvurid sekkuma. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal Egiptuses puhanud järvalased nautisid rahvavaeses kuurordis väga head teenindust ja kordades langenud hindu ning lugesid uudiseid rahvamasside rahutustest alles koju naastes.

Nädala algul Egiptusest Hurghadast koju Karjakülla jõudnud Toomas ja Merle Lepind lugesid imestusega Eesti päevalehtedest Egiptuse rahutustest. «Midagi sellist meie küll ei näinud, nagu nüüd lehtedest loen,» tunnistas Merle.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles