Noored tõstavad äriilmas pead

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luup Meedia boks õpilasfirmade laadal.
Luup Meedia boks õpilasfirmade laadal. Foto: Luup Meedia

Eile Tallinnas toimunud rahvusvahelisel õpilasfirmade laadal olid esindatud ka noored ettevõtjad Järvamaalt: Luup Meedia ja GLEM Türi majandusgümnaasiumist ning õpilasfirma Lembit Aravete keskkoolist.


Laadal oli firmasid seinast seina ning ka Järvamaa noortel oli pakkuda vägagi omapäraseid tooteid ja teenuseid. GLEM oli väljas isevalmistatud ehetega, ÕF Lembit müüs scrapbooke ning Luup Meedia pakkus foto-, video-, kujundus- ja veebiteenuseid.

Õpilasfirma Luup Meedia liikmete sõnul sujus laat edukalt ning saadi juurde mitmeid kliente ja uusi tutvusi. «Kahtlemata on selliseid laatu väga vaja, kuna just laatadel on võimalus end reklaamida ja oma tooteid või teenuseid rahvale tutvustada,» kommenteerisid noored. «Paljudele tuli üllatusena, et meie õpilasfirmalt tellides saab professionaalse tulemuse konkurentidega võrreldes palju soodsamalt».

Eesti õpilasfirmade laadal oli kohal üle 90 firma ligi 350 noore ettevõtjaga. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles