Paide maksis asutuse vabastatud juhile hüvitist

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SA Paide spordi- ja tervisekeskuse endine juht Jaan Arvola kinnitab, et Paide linnale tal pretensioone enam pole.
SA Paide spordi- ja tervisekeskuse endine juht Jaan Arvola kinnitab, et Paide linnale tal pretensioone enam pole. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide koalitsioonipoliitikud otsustasid maksta SA Paide spordi- ja tervisekeskuse endisele juhile Jaan Arvolale hüvitist, et ta linna vastu kohtusse ei läheks.

Paide linnavolikogu esimees Ants Hiiemaa selgitusel küsis Paide spordi- ja tervisekeskuse juhatuse endine liige Jaan Arvola juhatuse liikme lepingu enne tähtaega lõpetamise eest kolme kuupalga suurust hüvitist.


Hiiemaa ütles, et linnajuhid otsustasid sõlmida Arvolaga kohtuvälise kompromisskokkuleppe, millega ta sai hüvitist ühe kuupalga ulatuses, mis oli 27 000 krooni ehk 1725 eurot. «Pean seda mõistlikuks kokkuleppeks, sest Arvola tegi ka head tööd,» lisas ta.


Jaan Arvola tunnistas, et läks kohtust õigust nõudma, aga et nüüd on saavutatud kokkulepe, pole tal ei Paide linnale ega sihtasutusele enam mingeid etteheiteid.
Arvola pidas sõlmitud kohtuvälist lepingut selgeks sõnumiks, et ta tegi oma tööd hästi. «Pesin sellega oma nime puhtaks,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles