Kallisabal täidetakse igavad õhtud põnevate juttudega

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontsert Kallisabal. Kõrsikud ja Säde.
Kontsert Kallisabal. Kõrsikud ja Säde. Foto: Merit Männi /Järva teataja

Kahel viimasel suvel on muusikasõpradel olnud võimalus suvisel ajal nautida vabaõhukontserte Kallisaba puhkemaja mail. Õuekontsertidega on selleks aastaks ühel pool ent kultuurisündmuste hooaeg veel otsa pole saanud. Korraldajad aga ei plaani sügistalvisel hooajal sugugi uksi külastajatele sulgeda, vaid ootavad kõiki osa saama õdusate jutuõhtute sarjast "Päris jutud, päris inimestega".

Nii on 16. novembril kell 19 Kallisaba puhkekeskuses oma elust, tööst ja hobidest jutustamas muusika- ja rännumees Marek Sadam, 30. novembril aga seikluslikust telesarjast «4x4» tuntud rännumees Väino Laisaar.

Kallisaba puhkekeskuse eestvedaja Siim Vaher ütles, et jutuõhtute idee sündis lihtsalt. «Sügis on ju vaikne aeg, natuke tahaks seda elukest elavdada. Kõige õigem vastus oleks vist, et lihtsalt igav on. Et põnevam oleks ja natuke ka väljakutse, siis mõtlesimegi et proovime ja teeme,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles