Ettevõtluspäeval tutvustati ideed panna presidendid küünlasse

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa ettevõtluspäeval kuulsid üle saja saali kogunenu, kuidas Võhma küünlavabriku juht paneks presidendid küülasse ja sedagi, kuidas Evelin Ilvesest sai ettevõtja.

Järvamaa ettevõtluspäeval tutvustas Võhmas küünlavabrikut pidav OÜ Gift Line juht Peter Paul Wüthrich ideed, kuidas Eesti vabariigi sajanda sünnipäeva auks paneb ta kõik tähtsad mehed eesotsas presidentidega küünaldesse. „Paneme tähtsad mehed küünaldesse ja ei pane põlema, vaid teeme neist näituse,” tutvustas ta sajale kultuurikeskuse väikesessaalis ettevõtluspäeval viibivale inimesele.

Wüthrich idee järgi neid tähtsate meestega küünlaid põletada üldse ei saa ja tahtki neis on vaid sümboolne. „Taht selleks, et nad näeksid välja nagu küünlad, sest tähtsate inimeste küünlanäitus kõlab paremini kui lihtsalt vahatükkide näitus,” selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles