VÕIMATU! Hulljulged suusatajad sõidavad sellise külmaga Tallinnast Tartusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa

Eile Tallinnast 300kilomeetrist retke alustanud suusatajad jõudsid õhtuks Paidesse ja alustasid täna hommikul kell pool kümme teekonda Tartu poole.

Eilse etapi läbinud retke liige, SEB panga turunduse projektijuht Kristel Kaubi andis teada, et eile lõpetas Paides üheksast alustajast viis, täna läks rajale neli suusatajat.

Kaubi ütles, et suusatades tal külmatunnet polnud. «Ainult nägu oli see, mis külmaga kokku puutus ja mida täielikult ära katta ei õnnestunud,» lisas ta.

Osal meeskonnaliikmetel said Kaubi ütlust mööda külmavõetud ka varbad, mis mõnel on tundetud ja hellad.

«Mida finiši poole, seda külmemaks ja pimedamaks läks, finišeerusime 26 külmakraadiga,» lausus ta.

Eilne retk Tallinnast Paidesse kestis umbes 15 tundi: esimene suusataja jõudis kohale kell 22.40, viimased südaöö paiku.

Täna on suusatajatel kavas jõuda Tartusse umbes samaks ajaks ehk õhtul kella kümneks-üheteistkümneks.

Praegu on rajal Indrek Teras Eesti Postist, Garmet Gupi juhataja Kaupo Karja, SEB panga kliendihaldur Tõnu Vahter ja Äripäeva ajakirjanik Rivo Sarapik.

Retke eesmärk on viia suuskadel SEB ja klubi Tartu Maraton vahel eile sõlmitud koostööleping maratoni starti ja liikuda sealt edasi Elvasse suusamaratoni finišisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles