Ühisnädal toob maakonda mitmeid ettevõtmisi

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühisnädal
Ühisnädal Foto: Erakogu

Täna algaval üleriiklikul ühisnädalal toimuvatel maakondlikel ettevõtmistel saab kaasa mõelda, arutleda, uurida jalgrataste ajalugu ja aidata neljajalgseid sõpru.

Esimese Ühisnädala ettevõtmisena toimub teisipäeval Paides Wabalinna majas infotund vanema õe ja vanema venna teemal. Teabetundi korraldab MTÜ PaideLaste Heaks. Ettevõtmise korraldaja Inge Jasneri sõnas, et kohtumisele tulijad saavad teavet programmi „Vanem õde, vanem vend” hetkeseisu kohta ja näha neid, kes täna sellesse juba oma aega panustavad. Infotund kestab kella 18st 20ni.

Reedel toimub Paide kultuurikeskuses arutelu teemal „Miks halvad uudised on head?” Sellel räägivad mitmed ajakirjandusega seotud inimesed vabadest maakonna lehtedest ja kohalike omavalitsuste kinni makstud häälekandjatest. Kuidas haldusreformi käigus tekkivate suurte kohalike omavalitsuste ajalehtede valguses muutub vabade maakonna lehtede roll? Arutelu algab kell 13, sellel osalevad Olev Kenk (ERR), Tiit Reinberg (Järva Teataja, peatoimetaja), Pipi-Liis Siemann (Türi Rahvaleht, Türi vallavanem) ja Kristjan Pihl (Pealtnägija, ERR).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles