Raamatud läksid müügiks nagu soojad saiad

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väärikate ülikoolis osalejad Rene Bürklandi raamatuid ostmas.
Väärikate ülikoolis osalejad Rene Bürklandi raamatuid ostmas. Foto: Silvi Lukjanov/ Järva Teataja

Türil väärikate ülikoolis toimunud Rene Bürklandi loengul osteti tema raamatuid mitte ühe, vaid mitme kaupa.

Hiina meditsiiniga tegelevas Tervise Alkeemia keskuses müügi ja turundusega tegelev Urvi Kaljas tunnistas, et võttis Türile Rene Bürklandi loengule raamatuid kaasa sadakond vähem kui korraldaja Kristina Gudinas soovitas. Kui Gudinas soovitas võtta nii 300 raamatut, arvas Kaljas, et optimistliku ellusuhtumisega tuntud Gudinas lihtsalt mängib numbritega. Tulevad nad ju ikkagi ühte Kesk-Eesti väikelinna ja nii pakkisidki nad pika hambaga kaasa paarsada raamatut. „Arvasime, et neistki enamuse toome tagasi, kuid oh, sa üllatust, Türi rahvas võttis meid sedavõrd hästi vastu, et juba loengute vaheajal müüsime neist enamused ära,” sõnas ta.

Kaljast hämmastas, et paljud ostsid ühe raamatu asemel neid kolm kuni neli. „Raamatuid osteti lausa mitme kaupa, ikka sõbrannadele ja naabritelegi, mis on ka mõistetav, sest täna said nad Rene Bürklandi viimase trükist ilmunud raamatu poehinnast neli eurot odavamalt,” kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles