3 põhjust, miks ei tasu pakisaatmise tipphooajal e-poe ostudega hiljaks jääda

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Suur ülemaailmne suurte allahindluste päev ehk “must reede” oli avalöök jõulukinkide ostmise tipphooajale. Aasta kõige tihedamal e-poodlemise perioodil tasub oma oste oskuslikult planeerida, sest vaid nii jõuavad kingiks mõeldud tellimused õigeks ajaks kingikotti.

Detsember on kõige tihedamaks tööperioodiks nii veebipoodide kui ka kaupa transportivate logistikaettevõtete jaoks, kelle laod on sel perioodil täis sadu tuhandeid pühadeks soetatud pakke. Erakordsed pakikogused ja suurenenud huvi kaupade tellimise vastu võivad aga pikendada pakkide kohalejõudmisele või nende ümbervahetamisele kuluvat aega, selgitab veebikaubamaja CrazyDeal juht Keith Piibemann. Oskuslikust planeerimisest võib siinkohal tema sõnul palju abi olla.

Piibemanni sõnutsi tasub kindlasti arvestada, et tänasega on jõuludeni vähem kui kuu aega, mis tähendab, et e-poest kinki tellida soovival kliendil on kasulik juba lähiajal oma ostud sooritada. “Praegu tellides saab ostja olla üsna kindel, et tema pakk jõuab kohale enne pühi. Samuti jõuab ta vajadusel ostetud toote sobivama vastu vahetada, sest toote tagastamiseks ja ümbervahetamiseks jääb piisavalt aega,” selgitas veebikaubamaja juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles