Tehases käivad jälle päkapikud

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ASis Jalax on aastaid kogu advendiaja väljas kõigi töötajate nimedega jõulusokid, kuhu päkapikud käivad üllatusi poetamas.
ASis Jalax on aastaid kogu advendiaja väljas kõigi töötajate nimedega jõulusokid, kuhu päkapikud käivad üllatusi poetamas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ka tänavu hakkas koos esimese advendiga Mündi külas asuvas metalliettevõttes Jalax käima päkapikk, kel tuleb kõigile töötajatele soki sisse maiust tuua.

Juba aastaid on kõigil Jalaxi töötajatel advendiajal põhjust kord päevas piiluda nimelise päkapikusoki sisse. Sellised sokid on üles riputaud koridori, mille kaudu töötajad liiguvad lõunaajal kohvikusse sööma.

Esimest aastat ettevõttes kliendihaldurina töötav Kristina Gudinas sõnas, et selline tava tekitab ettevõttes mõnusat elevust. „Paljudel on päkapikusokk kenasti kaunistatud. Mul on tänavu vaid nimi peal, kuid järgmiseks aastaks lisan minagi oma sokile omapära,” ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles