Reformierakond tahab hoida sama kurssi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis ja Marge Kõiv.
Tõnis ja Marge Kõiv. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Reformierakonna Järvamaa piirkonna juht Tõnis Kõiv usub, et kui varem oli nende suurim oponent Keskerakond, siis nüüd on selle koha üle võtnud Sotsiaaldemokraatlik erakond.

Pärast Keskerakonna piirkonna liidri Kersti Sarapuu intervjuud, milles ta puudutas teievahelisi suhteid, soovisite lehes vastulauset. Mis teie hinge kriipis?
Tahan öelda, et mina pean Kersti Sarapuust kui viie lapse emast väga lugu. Minu tegevus pole kunagi suunatud inimeste, vaid teatud tegevuste ja otsuste vastu. Olen sellise tegevuse vastu, mis Reformierakonna arvates muudab inimeste elu halvemaks.

Kui eelmistel valimistel keskendusite Kersti ja Arvo Sarapuu tegevuse kritiseerimisele, siis nüüd on teie blogist lugeda, mida halba hakkab juhtuma, kui inimesed hääletavad Sven Mikseri poolt. Kas peate nüüd oma kõvaks konkurendiks Mikserit?
Oponendid on muutunud. Küsitlused näitavad, et Keskerakonna toetajad on läinud üle sotsidele.

Reformierakond julgustab inimesi ettevõtlusega tegelema, teie olete ainult palgatööl olnud ja oma äri rajamisest ei tea vist midagi.
Olen tõesti palgatööl olnud, kuid abikaasa Margega oleme loonud ka perefirma. Selle firmaga on rohkem tegelenud siiski Marge, sest mul pole aega olnud. Perefirma kaudu on väikeettevõtja mured ja rõõmud mulle siiski teada. Oma ettevõtluse alustamiseks läheb tarvis kaht asja: ideed ja raha. Kui vaja, saan ka sellega hakkama.

Neli aastat tagasi lubas Reformierakond viia Eesti riigi 15 aastaga viie Euroopa rikkama riigi hulka. Selle lubaduse tõttu on teie üle palju naerdud, seekord on teil lubadused üldsõnalised, ei midagi mõõdetavat.
Me ütleme, et viime oma lubadused ellu, kui majandus seda võimaldab, teisiti polegi see võimalik. Me ei hakka ju ometi riigile laenu võtma, et erakondade valimislubadusi täita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles