Meeleavaldaja ja voliniku vahel läks sõnasõjaks

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul oli Kareda vallamaja ette kogunenud kümmekond inimest, kes tervitasid volikogu istungile minevaid volinikke plakatitega.

Kareda valla elaniku Urmas Kõonurme ja vallavolinik Jaanus Tammiste vahel tekkis sõnasõda, kus Tammiste selgitas, et hääletas Paidega liitumise vastu Kõonurme Facebooki postituse pärast. «Tahad ma ütlen, Urmas, miks ma tookord Paide vastu hääletasin. Ma oleksin hääletanud Paide poolt, aga sinu Facebooki sissekande pärast ma ei hääletanud,» selgitas ta. «Ma teen oma otsused ise, mitte sina ei ütle mulle seda ette, kuidas ma seda teen.»
«Ärge ajage, et volikogu liige on nii mõjutatav, et ühe Facebooki sissekande tõttu muudab oma otsust,» ei uskunud Kõonurm, et tema sotsiaalmeedia postituse pärast jäi ära Kareda valla liitumine Paide linnaga. 
Eile vallamaja ette kogunenud inimesed väljendasid pahameelt selle üle, et olid korduvalt kogunud allkirju selleks, et ühineda Paide linna ning Roosna-Alliku ja Paide vallaga, aga mitte kuuluda Kareda valla  koosseisus tulevasse Järva valda.
Meeleavaldajaid ärritas see, et kuigi  suurem osa rahvahääletusel käinutest soovis, et Kareda vald liituks Paide sunnas, oli volikogu sellest hoolimata jäänud kindlaks oma varasemale plaanile liituda koos kuue teise maavallaga Järva vallaks.  (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles